Laatste nieuws:
25ste jaar ijspret in Kapellen

25ste jaar ijspret in Kapellen

De Kapelse ijspiste viert dit jaar haar zilveren jubileum! Het Dorpsplein is opnieuw ‘the place to be’ voor schaatsliefhebbers en genieters van warmte, plezier en magische wintersfeer. Van donderdag 7 december tot en met zondag 7 januari kan je er terecht en naast de schaatsbaan ook genieten van allerlei lekkers in de supergezellige almhut Bar Oscar of aan het gebakkraam op het Dorpsplein

Oscar present op KapAlpen

KapAlpen opent op donderdag 7 december om 19.30 uur. Daarna kan iedereen die avond gratis schaatsen en genieten van livemuziek in de bar. Elke zondag van 11.00 tot 13.00 uur kan je schaatsen met ijsbeer Oscar. Het ijs is dan voorbehouden voor kinderen tot 6 jaar en hun (groot-)ouders. Je kan op de foto samen met Oscar of zelfs een rondje met hem schaatsen. Er staan ook sleetjes, looppinguïns en schaatsbananen ter beschikking van de allerkleinsten.

Verjaardagsfeestje

Je verjaardag samen met vriendjes vieren op de ijspiste kan ook. Voor € 15 per kind mag je onbeperkt op het ijs (incl. schaatsen) met aangepaste muziek (die je zelf meebrengt op een usb-stick) en zonder aan te schuiven! Per kind zijn één drankje in de bar en een wafel, smoutebollen of frietjes (af te halen aan het kraam buiten) inbegrepen. Reserveren doe je via de website www.kapalpen.be

25ste jaar ijspret in Kapellen2

Exclusieve momenten

Rolstoelgebruikers en personen met een beperking kunnen zich in alle rust op het ijs begeven. Er worden pinguïns en extra begeleiding voorzien. Je betaalt € 9 voor jou en je begeleider samen. Dit kan alle dagen, maar je moet wel vooraf reserveren (in Bar Oscar of via de website).
50-plussers kunnen in schoolweken elke dinsdag en donderdag van 12.00 tot 13.00 uur genieten van een ‘voorbehouden’ schaatsbeurt.
Scholen, groepen of bedrijven die willen schaatsen of een event organiseren, kunnen zich inschrijven via de website.

Overzicht openingsuren ijspiste

• maandag t.e.m. donderdag van 9.00 tot 22.00 uur
• vrijdag t.e.m. zondag van 11.00 tot 22.00 uur
• tijdens de kerstvakantie (25 december tot en met 7 januari): alle dagen open van 11.00 tot 22.00 uur

Almhut Bar Oscar is open op:

• maandag t.e.m. donderdag van 15.30 tot 23.00 uur
• vrijdag t.e.m. zondag van 11.00 tot 23.00 uur
• tijdens de kerstvakantie (25 december tot en met 7 januari): alle dagen open van 11.00 tot 23.00 uur

Tarieven

• schaatsbeurt (incl. schaatsen) € 9 / schaatsbeurt (met eigen schaatsen) € 7
• kinderen tot 6 jaar € 4
• schaatshulpje € 3

Meer info: www.kapalpen.be

MLH

Foto: © MLH

Facebook31
Twitter
Follow Me
Tweet