Laatste nieuws:
Feestelijke opening vernieuwde speelterreintjes Kauwenberg en Akkerlaan

Feestelijke opening vernieuwde speelterreintjes Kauwenberg en Akkerlaan

De speelterreintjes in Kauwenberg en Akkerlaan werden stevig onder handen genomen en voorzien van nieuwe speeltoestellen. Ook de hele groenvoorziening werd aangepast. En het resultaat mag er zeker zijn: kinderen kunnen zich binnenkort volop uitleven op die avontuurlijke speelpleinen.

Beide pleinen waren al langer aan vernieuwing toe. Zowel de kindergemeenteraad als de kinderen uit de buurt hadden inspraak in de renovatieplannen. Zij kozen onder andere voor een splinternieuw klim- en klautertoestel, een prachtige boomhut én een gezellig dribbelvoetbalveldje aan de Kauwenberg. Op de Akkerlaan werden dan weer een avonturenparcours, een wilgenhut en een combispeeltoestel geïnstalleerd. Leuk weetje: vanuit milieuoverwegingen is er uitsluitend gewerkt met de duurzame houtsoort Robinia én groene materialen. In totaal werd er zo’n 100.000 euro geïnvesteerd in beide speelterreintjes.

Op woensdag 3 april 2019 worden beide speelterreintjes feestelijk ingehuldigd in aanwezigheid van burgemeester en schepenen. Om 13.30 uur wordt het lint doorgeknipt aan Kauwenberg, om 15 uur wordt ook het pleintje aan de Akkerlaan feestelijk geopend. De gemeente trakteert alle aanwezige bezoekers op een lekkere versnapering. Iedereen is van harte welkom!

INFO: jeugd@kalmthout.be, 03 620 22 65

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook23
Twitter
Follow Me
Tweet