Expositie Viv Schrooyen en Wilma Kielstra groot succes - noordernieuws.be

Expositie Viv Schrooyen en Wilma Kielstra groot succes

Gisteren, donderdag 30 maart, was de opening van de expositie van Viv Schrooyen en Wilma Kielstra bij Groep SDS op het Heuvelplein. Viv, bekend van het Gruun Stalleke en haar bloemschikcursussen, en Wilma leerden elkaar op een beurs kennen. Wilma had zich gespecialiseerd in de techniek powertex en na die kennismaking volgde Viv een workshop bij haar.

12 Viv Schrooyen tentoonstelling 2017

“De microbe had me meteen te pakken,”vertelt Viv, “ik ben nog een paar keer geweest en heb wat van mijn werken in mijn atelier gehangen. Mensen die dit zagen, cursisten en bezoekers van opendeur dagen, vroegen of ze dit ook bij mij konden leren. Dit was natuurlijk wel even wat anders, want zelf iets leren of er les in geven zijn twee verschillende dingen. Maar ik heb het toch gedaan en iedereen die het deed was meteen enthousiast!”

“Bij mijn schoonbroer exposeert iedere drie maanden een andere kunstenaar. Daarom stelde ik Wilma voor om dit ook te doen, om deze techniek bekender te maken en ze was meteen enthousiast! De opkomst was zeer groot, zeker gezien het feit dat er nog meer activiteiten in Essen waren, en diverse mensen hebben zich al opgegeven voor een workshop.”

13 Viv Schrooyen tentoonstelling 2017

Als u de expositie hebt gemist en u wilt die toch gaan bezichtigen, dan kunt u Viv contacteren voor een afspraak via facebook of email: gruunstalleke@gmail.com
U kunt nog tot 15 juni terecht voor een rondleiding!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook99
Twitter
Follow Me
Tweet