Jorg Van Daele en Anna Uchiyama - (c) Noordernieuws.be 2018 - HDB_0310u2

Expositie foto’s Anna Uchiyama in New Jorg Gallery

Anna Uchiyama werkt sinds 3 jaar als freelance model voor kunstenaars, beeldhouwers en fotografen. Door foto’s van hun kunstwerken op facebook en Instagram te plaatsen werd Anna steeds bekender en werd ze steeds vaker gecontacteerd door studio’s en artiesten. Ondertussen geniet ze wereldwijd aanzien als fotomodel.

Tetsuro Higashi

De afgelopen 3 jaar werkte Anna samen met fotografen over de hele wereld. Anna werkt niet voor modellenbureaus, omdat ze die foto’s veel te kunstmatig vindt. Fotograaf Tetsuro Higashi leerde haar om te poseren en ze ziet hem als haar artistieke vader: “Zonder hem had ik het nooit zover kunnen brengen.”

Foto’s van 21 fotografen

Beeldhouwer Jorg Van Daele zag foto’s van Anna op internet en legde contact met haar. “Ik stelde voor om een fotograaf zo’n 20 foto’s van haar te laten maken voor een expositie. Ze kwam zelf met het geweldige idee om dit door meerdere fotografen te laten doen. Ze legde contact met 21 fotografen, die allemaal een foto van haar opstuurden. Deze werden op aluminium afgedrukt, wat een heel apart effect geeft. Ook heeft een artiest portretten van haar uit papier geknipt, een kunstvorm die in Japan heel populair is.

Aanstaande woensdag en volgende week dinsdag en woensdag zal Anne poseren voor leerlingen van Sint.-Lukas, Pigment en Tatteljee.

De expositie van de prachtige foto’s van Anna in de New Jorg Gallery kunt u nog tot en met 11 november bezoeken. Anna Uchiyama is nog tot en met 7 november aanwezig en u kunt tijdens uw bezoek kennis met haar maken.

New Jorg Gallery
Spreeuwstraat 6
2920 Kalmthout
Openingstijden: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11 november van 13:00-17:00

LW

Facebook312
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!