Laatste nieuws:
Open Atelier Kunstenaar Eric Legrand - Kalmthout - (c) Noordernieuws 2020 - HDB_1526u80

Erik Legrand verwelkomt u graag bij Open Atelier

Het is alweer de twaalfde keer dat Kalmthouts kunstenaar Erik Legrand Open Atelier houdt in zijn prachtige beeldentuin. Normaal is het Open Atelier altijd in mei, maar door de coronacrisis werd dit uitgesteld.

Assemblagekunst

Op de plek waar Erik zijn atelier en beeldentuin heeft, waren vroeger de steenbakkerij en de oude kleiafgraving. Is het toeval dat hij veel klei gebruikt voor zijn creaties? Daarnaast maakt hij ook beelden in keramiek en metaal. Het thema van dit jaar is dieren, vogels, vissen, insecten… Opvallend is ook zijn assemblagekunst, waarbij gebruik is gemaakt van oude gereedschappen. Deze tot de verbeelding sprekende kunstvorm is erg populair en zeer betaalbaar. Immers, het motto van Erik Legrand is ‘Verstaanbare kunst voor een betaalbare prijs!’

Open Atelier Kunstenaar Eric Legrand - Kalmthout - (c) Noordernieuws 2020 - HDB_1518

Social distance

De beeldentuin is enorm en de afstand van 1,5 meter zal gemakkelijk te handhaven zijn. Het atelier is echter natuurlijk kleiner, daarom zijn daar maximaal zes mensen tegelijk toegestaan. Dit zal buiten ook nog met een affiche aan worden gegeven. Als u een mondkapje zou dragen wordt dat zeer gewaardeerd, het is echter geen eis.

Erik en zijn vrouw Esther verheugen zich er op om u te mogen verwelkomen!

Wanneer: 5, 12 en 19 juli van 13:00 tot 18:00
Waar: Bakkersdreef 27, 2920 Kalmthout (Heide)
Inkom: gratis

www.eriklegrand.be
Facebook

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook130
Twitter
Follow Me
Tweet
Zoetwater en zoutwater Aquaria - Brouwers Roosendaal