Laatste nieuws:
Duizendste jongere over de vloer bij TEJO Kalmthout – Schoten en Brasschaat

Duizendste jongere over de vloer bij TEJO Kalmthout – Schoten en Brasschaat

In mei 2016 openden de huizen van TEJO Brasschaat en TEJO Schoten voor het eerst hun deuren. In juni 2019 kwam daar een derde huis bij: TEJO Kalmthout.

In de TEJO-huizen kunnen jongeren van tien tot twintig jaar oud kosteloos en anoniem terecht voor psychotherapeutische gesprekken. Zowel de onthaalmedewerkers als de psychotherapeuten werken op vrijwillige basis. In juni 2020 overschreden zij de kaap van duizend jongeren.

Hoewel TEJO het liefst overbodig zou zijn, zijn zij ook blij dat er al meer dan duizend jongeren de weg vonden naar hun huizen. Duizend jongeren die zij terug in hun kracht konden zetten. Duizend jongeren die hun vragen konden stellen en hun worstelingen konden delen. Duizend jongeren die een luisterend oor en een helpende hand vonden. Dat is niet niks.

Draagt u graag uw steentje bij? Dat kan op vele manieren. Momenteel Is TEJO op zoek naar een onthaalmedewerker die op zaterdag het team in TEJO Schoten kan komen versterken. Ook naar psychotherapeuten zijn ze steeds op zoek voor de drie huizen. Op de website www.tejo.be vindt u alle vrijwilligersprofielen, neem gerust een kijkje. Geeft u graag financiële steun? Ook daar is TEJO heel blij mee. Samen dragen we zorg voor jongeren.

Meer informatie zoals de openingsuren en contactgegevens van TEJO Brasschaat, Schoten en Kalmthout vindt u terug op www.tejo.be. Voor meer informatie over de vrijwilligersvacatures kan u terecht bij Katrien Van den Bosch, coördinator TEJO Brasschaat – Schoten – Kalmthout via katrien.vandenbosch@tejo.be of 0471 590 695

Bron en afbeelding: gemeente Kalmthout

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet