Laatste nieuws:
Diego Blom - Finalist Top Model Europe - sportsmodel - Noordernieuws.be 2020 - u80

Diego Blom is finalist Top Model Europe

Diego Blom is 24 jaar oud en woonachtig in Essen. Hij werd geboren in Nederland en zit nu in de finale van een van de grootste internationale modellenwedstrijden. Namelijk “Top Model Europe”, categorie: sportsmodel.

Diego Blom - Finalist Top Model Europe - sportsmodel - Noordernieuws.be 2020 - IMG_7713

Mijn avontuur

Ik heb er altijd over gedroomd om model te worden”, vertelt Diego. “Ondanks dat mijn lengte niet heel erg mee zit, ik ben 1.70m, wil ik toch bewijzen dat het mogelijk is om supermodel te kunnen worden. Momenteel doe ik wat influencen op instagram (diego.indo) en af en toe is een shoot voor de diverse merken. Maar ik zou toch meer willen dan dat. Als droomt over iets dat je heel graag doet en wil worden, is alles mogelijk! Alles kan! Maar je moet erin geloven zeg ik altijd en nooit opgeven! Werk je er naar toe met vallen en opstaan, maar uiteindelijk zal je er eeuwig dankbaar voor zijn! Ik heb in deze race ook heel erg streng op mijn voeding gelet en hard getraind om er top uit te zien als sportmodel, al is dit niet altijd even makkelijk. We hebben ook al trainingen gedaan of het gebied van zelfvertrouwen, spotlight en geoefend op je loop als je een catwalk moet doen. Ik hoop dat ik dit win en zal ervoor gaan!”

Diego Blom - Finalist Top Model Europe - sportsmodel - Noordernieuws.be 2020 - IMG_7618

Top Model Europe

“Er zijn drie categorieën, namelijk fashionmodel, fotomodel en sportsmodel. Er hebben zich 25.000 mensen voor aangemeld en er zijn slechts 25 deelnemers geselecteerd per categorie voor de grote finale waar ik dus bij zit. In de vorige edities hebben de winnaars fashionshows en fotoshoots gedaan voor merken als, Dolce Gabbana, Mac Mcadam, Cartier, Versace, Vogue….. en ik hoop dit jaar de race te kunnen winnen en mijn dromen waar te kunnen maken.”

Diego Blom - Finalist Top Model Europe - sportsmodel - Noordernieuws.be 2020 - IMG_7676

De grote finale zal plaats vinden op 16 februari in Brussel, de Europese hoofdstad.

www.TopModelEurope.com

Foto’s: Richard Broekhuijzen

Facebook62
Twitter
Follow Me
Tweet