Laatste nieuws:
De Straatfeesten vragen je ten dans, in je kot...

De Straatfeesten vragen je ten dans, in je kot…

De Straatfeesten 2020 zijn door de corona crisis afgelast. Maar de crew van de Straatfeesten zou zichzelf niet zijn als ze daar geen creatieve ‘partymouw’ aan weet te passen. Dat doen ze op zaterdag 30 en zondag 31 mei 2020 met “De Straatfeesten Livestream Deluxe”, in samenwerking met Mimuze Kalmthout en de gemeente Kalmthout.

Genieten van De Straatfeesten in je eigen kot

“Ons publiek is erg divers en daarom kozen we voor 6 dj’s met elk hun eigen stijl. Via Facebook & Instagram lossen we mondjesmaat de dj’s die aan bod zullen komen. We hopen zo om al onze bezoekers toch even te kunnen laten genieten van de muziek van De Straatfeesten, in hun eigen kot. Kwestie van die dansspieren toch wat te onderhouden. We geven ook enkele tips om de beleving van De Straatfeesten compleet te maken. Zo kan je bijvoorbeeld een “fondke” leggen met één van de vele afhaalgerechten die je in Kalmthout kan vinden. Een frietje steken of een laagje humus leggen, je vind het allemaal op www.kalmthout.be/takeaway.”

Helemaal gratis

LET OP: dit is dus wel degelijk een Livestream. Zaal Mimuze zal dus NIET toegankelijk zijn voor publiek. In nauwe samenwerking met de veiligheidscoördinator van de gemeente Kalmthout en de politie (PZG) hebben we toelating om dit evenement te organiseren. We zorgen zeker ook dat alle COVID-19 maatregelen genomen worden (ontsmetten van de dj-booth, social distancing,…).
Inloggen op deze ‘De Straatfeesten Livestream Deluxe’ is, om de goede traditie verder te zetten, compleet gratis. Als kers op de taart zullen we ook tijdens het Pinksterweekend onze webshop lanceren. Vaak horen we dat veel sympathieke bezoekers van ons festival ‘De Straatfeesten een heel jaar willen dragen’… Zeer binnenkort kan je dus een exclusief gadget bestellen via onze website www.straatfeesten.com.

De livestream zal op beide dagen vanaf 20u te volgen zijn via live.straatfeesten.com, Facebook en Instagram.

LP

Facebook26
Twitter
Follow Me
Tweet