Laatste nieuws:
relaxfauteuil - relaxzetels

De ontwerp trends in relaxzetels

Een heerlijke luie stoel is ideaal om te ontspannen na een zware werkdag, inspannende activiteiten of gewoon om lekker van de tv te genieten of te lezen. Steeds meer mensen ontdekken het genot van een comfortabele ergonomische stoel. Zoek jij een relaxzetel of ben je aan een nieuwe toe dan kun je kiezen uit verschillende modellen. Wil jij ook weten wat de ontwerp trends zijn in relaxzetels, lees dan snel verder.

Comfortabel zitten

Een relaxfauteuil is een stoel waarin je heerlijk kan zitten. Die je de juiste ondersteuning biedt in je houding en bij je activiteit. Waarbij je hoofd, je benen, je armen en je complete lichaam kunnen ontspannen in een bepaalde houding. Of je nu urenlang voor de buis zit om je lievelingsserie te volgen, of je graag de krant of een boek leest, even een dutje doet, of graag bezig bent met handwerken of puzzelen, deze stoel zorgt voor voldoende energie. Door de juiste steun en ergonomische vorm zorgt de stoel dat je niet vermoeid raakt en je geen lichamelijk ongemakken overhoudt aan het lang in dezelfde houding zitten. Bij het kiezen van een nieuwe zetel is het uitproberen wat voor jou het beste is dan ook sterk aan te raden.

Trendy relaxen

Kies een stoel in een tijdloos model maar een opvallende kleur. Door een aantal verdere accenten in dezelfde kleur schep je harmonie en rust in je interieur. Comfort is essentieel, maar de stoel moet ook een mooi design hebben. Ga daarom proef zitten op verschillende modellen en kies het exemplaar dat het fijnste zit, je het beste ondersteunt en dat je mooi vindt. Er zijn mooie slanke stoelen met traploos verstelbare beensteun in de stoel verwerkt, of er zijn stoelen die samen met een voetenbank in dezelfde stijl het perfecte duo vormen om heerlijk te ontspannen. Kies voor een model dat past bij je interieurstijl zoals modern of klassiek. Een lederen bekleding is praktisch want deze is gemakkelijk schoon te houden. Vaak kun je kiezen uit extra functies zoals elektrische bedieningen in plaats van handmatig en misschien wel een massagefunctie.

Uitrusten en ontspannen

Het doel van een relaxzetel is het ontspannen zitten in een stoel die een goede ondersteuning biedt aan je gehele lichaam bij hetgeen je het liefste doet, tv kijken, lezen, handwerken, of een dutje doen. De ergonomische functie zorgt ervoor dat je uitrust en geen lichamelijke ongemakken ondervindt van het langdurig in dezelfde houding zitten.