Laatste nieuws:
'Dag van de motorrijder' in Brasschaat

‘Dag van de motorrijder’ in Brasschaat

Op zondag 24 maart 2024 organiseert de ‘Vlaamse Stichting Verkeerskunde’ (VSV) de ‘Dag van de motorijder’.

Veilige start motorseizoen

Wanneer de eerste zonnestralen de bodem opwarmen, begint het bij vele motorrijders te kriebelen om weer op die motorfiets te springen. Of je nu na een korte winterstop of een langere rustperiode weer op de motor wil kruipen, een snelle opfrissing van je rijvaardigheden en een technische controle van je tweewieler is geen overbodige luxe, maar een échte must voor een veilige start van het motorseizoen.

'Dag van de motorrijder' in Brasschaat2

19 locaties

Op 19 locaties in Vlaanderen kunnen motorrijders op de ‘Dag van de motorrijder’ deelnemen aan gratis activiteiten. In Brasschaat gaan de activiteiten door in de Kazerne Coppens, Schietveld aan de Brechtsebaan. Deelnemers kunnen hun rijvaardigheden opfrissen op een behendigheidsparcours en hun motorfiets technisch laten nazien. Er wordt ook een rondrit uitgestippeld, die je alleen of in groep kan afleggen. Deelnemen is gratis.

'Dag van de motorrijder' in Brasschaat3

Wil je erbij zijn? Schijf je dan snel online in via www.dagvandemotorrijder.be/brasschaat/

Ook op diverse andere locaties in de provincie Antwerpen worden activiteiten georganiseerd. Kijk op www.dagvandemotorrijder.be voor info over het programma in Antwerpen, Heist-op-den-Berg, Hoogstraten, Malle en Mechelen.

MLH

Foto’s: © MLH

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet