Laatste nieuws:
Dag, ik ben Anjake

Dag, ik ben Anjake

Mijn naam is Anjake en ik wil je wat vragen. Hou jij van rust? Ik wel. Het zal niet alleen mijn leeftijd zijn, al ben ik een dame van ruim tien jaar (wat voor een kat echt zo oud niet is), maar ik heb nooit van drukte gehouden. Hier bij Canina is het tof, maar voor mij ook een beetje onrustig. Ik vind het heerlijk om geaaid te worden en andere katten vind ik echt leuk!

Anjake

Ik geniet er ook van om tegen een soortgenoot aan te gaan liggen, lekker warm en gezellig. Weet je, ik heb het vroeger niet zo leuk gehad. Ik woonde bij een kattenverzamelaarster en dat was gewoon niet fijn. Daar hebben ze ons weggehaald en al mijn maatjes hebben al een schootje gevonden. Ik jammer genoeg nog niet en ik verlang er zo naar.

Anjake

Naar rust en iemand om van te houden en bij te liggen. Als er al andere katten aanwezig zijn, vind ik dat alleen maar tof. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, nietwaar? Misschien mag ik bij jou een fijne Kerst vieren?

Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

Facebook13
Twitter
Follow Me
Tweet