Laatste nieuws:
De Meeuw - Beste Cafe van Essen 2018 - (c) Noordernieuws.be - HDB_1215

Café De Meeuw beste café van Essen!

Zoals elk jaar konden ook nu mensen via het Nieuwsblad hun stem uitbrengen op hun favoriete café. En daarmee werd De Meeuw tot Beste café van Essen gekroond.

De Meeuw is een begrip

Café De Meeuw is een begrip in Essen en omgeving. Veel mensen zijn hier al tientallen jaren vaste klant en verenigingen en clubs vinden hier hun onderkomen. Het café is sinds 1941 het familiebedrijf van de familie Meeusen. Heel wat bewoners van Essen kwamen als kind al met hun ouders bij De Meeuw en werden er later zelf stamgast. Wat iets geweldigs zegt over de sfeer die de familie altijd heeft weten te creëren en te behouden. Marc Meeusen en zijn dochter Melissa bemannen de toog en ook zij weten die unieke sfeer voort te zetten.

We konden het eerst niet geloven

Dinsdagavond kreeg Melissa het berichtje binnen van de VET (Verenigde Essense Tappers) die hen feliciteerden met hun benoeming. Marc en Melissa waren uiteraard superblij met het bericht, al konden ze het eerst niet geloven. “Ik dacht echt dat ze ons voor de gek hielden”, zegt Melissa, “ik ben toen zelf op internet gaan zoeken en toen zag ik het!”

Proficiat Marc en Melissa, een welverdiende benoeming!

LW

Facebook335
Twitter
Follow Me
Tweet