Laatste nieuws:
Burkely werktas

Help! Welke tas ga ik kiezen?

Wat een luxe wanneer je op zoek gaat naar een tas. Er zijn zo ontzettend veel mooie tassen, merken, vormen, designs en kleuren. Het is soms heel erg moeilijk kiezen. Maar welke tassen zijn er eigenlijk waar je dan uit kan kiezen?

De Burkely tas

Wanneer je op zoek bent naar een tas die ook echt kwalitatief goed is dan moet je toch wel een Burkely tas hebben. Deze tassen hebben ook nog eens een veelzijdig assortiment en zijn van hoogwaardig runderleer die in het buitenland gemaakt worden. Functionaliteit en stijl zijn de kenmerken van de Burkely tas. Deze tassen komen ieder seizoen met weer nieuwe en modieuze modellen op de markt die uitgevoerd zijn in prachtig leer of suède. Er is een ruim assortiment aan Burkely tassen. Zo heb je handtassen, shoppers, laptop tassen, schoudertassen, maar ook schooltassen en portemonnees. Je kunt natuurlijk kiezen voor een klassiek model, maar ook voor een sportief model en wanneer je er dan ook een bijpassende portemonnee bij doet heb je een mooi geheel.

De dames handtas

De handtas dames is er in veel soorten en maten te verkrijgen. En laten we eerlijk zijn, een vrouw heeft nooit genoeg tassen. En het maakt dan niet uit wat voor tas het is. Dit kan een rugtas zijn, een laptop tas, een shopper, een clutch of misschien wel een leren damestas. Je kunt het allemaal vinden. En wanneer er ook nog eens sale is dan kan je als vrouw zicht helemaal uitleven en de tas kiezen waar je toch eigenlijk wel je oog op hebt laten vallen. Het is wel belangrijk wanneer je een handtas dames aanschaft dat je ook weet voor welk doeleinde jij de tas wilt gaan gebruiken. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een tas te groot of juist te klein koopt. Een handtas is niet alleen om vol te stoppen met spullen, maar je wilt er toch ook wel een beetje mee shinen. Wanneer je een etentje hebt wil je graag de juiste tas bij je kleding hebben.

De dames schoudertas

De schoudertas dames hoeft niet altijd heel vrouwelijk te zijn. Het kan natuurlijk ook sportief, trendy of heel chique zijn. Schoudertassen kan je vinden in heel veel soorten en maten die eigenlijk ook wel weer geschikt zijn voor iedere situatie waar je het voor nodig denkt te hebben. De schoudertassen zijn er natuurlijk al heel erg lang en zijn ook nog steeds heel populair. Een schoudertas is dan ook heel erg handig natuurlijk wanneer je met de fiets bent of lopend. Maar ook bij een dagje uit heb je dan de tassen gemakkelijk op je schouders hangen. Voor elke gelegenheid is er wel een schoudertas die je daarbij kan gebruiken. De schoudertassen zijn er natuurlijk in allerlei soorten materiaal, van leer tot canvas. De schoudertas dames is ook heel erg goed te gebruiken als schooltas. Je hebt per slot van rekening een tas nodig die makkelijk te vervoeren is.