Laatste nieuws:
Bistro ‘SANS SEL’ in AZ Klina leert je zoutarm koken-

Bistro ‘SANS SEL’ in AZ Klina leert je zoutarm koken

Op donderdag 14 maart is het Wereldnierdag. Die dag verwelkomen de diëtisten van AZ Klina iedereen in hun bijzondere info-bistro ‘SANS SEL’! Een bistro waar je niet kan eten, maar wel alles kan leren over zoutarm koken en eten.

Te veel zout is schadelijk voor je bloeddruk, nieren, hart, … In cijfers: de gemiddelde Belg eet 10 à 16 g zout per dag, terwijl de aanbevolen hoeveelheid slechts 5 g is. Nochtans kan je je zoutinname makkelijk beperken door de juiste keuzes te maken tijdens het koken.

Schuif dus gerust aan en laat je informeren in onze info-bistro van 13u30 tot 16u30!

Praktisch:
Donderdag 14 maart 2019 – 13u30 tot 16u30
Inkomhal AZ Klina, Augustijnslei 100, 2930 Brasschaat

Bron: AZ Klina
Foto: Pxhere

Facebook40
Twitter
Follow Me
Tweet