Laatste nieuws:
BIN-café op maandag 14 oktober-

BIN-café op maandag 14 oktober

In het kader van 1 Dag niet…bundelen de Wuustwezelse Buurt Informatie Netwerken (BIN’s) op maandag 14 oktober hun krachten en organiseren voor de eerste maal een BIN-café. Deze zal doorgaan vanaf 19.30 uur in GC Blommaert, Gemeentepark 22. Iedereen is van harte welkom.

Het BIN-café heeft twee doelen:

1. De bezoekers laten kennismaken met tips i.v.m. het beveiligen van een woning en de “veiligheid” in het algemeen.
2. Bewoners / buren de gelegenheid geven elkaar te ontmoeten en verder kennis te maken.
Tijdens deze avond kan je ook kennismaken met en info bekomen bij enkele standhouders zoals Rode Kruis Wuustwezel, Omnium Protecta (alarmen), Brandweer Wuustwezel, …

Het BIN-café is voor iedereen toegankelijk. Wij doen vooral een warme oproep naar de jongere bewoners uit de BIN en omgeving. Kom ook eens naar deze avond en doe heel wat tips op in verband met het beveiligen van je woning en maak kennis met je buren.

BIN-café op maandag 14 oktober

Fiets markeren

Deze avond kan je tussen 20 en 22 uur ook je fiets laten markeren door de politie. Het markeren is gratis en heeft zeker zijn voordelen:
-Daders stelen minder gemakkelijk een gemarkeerde fiets.
-Als de fiets toch wordt gestolen en later wordt teruggevonden kan de politie door de markering de fiets onmiddellijk terugbezorgen.
Wie zijn fiets wil laten markeren op maandag 14 oktober dient in het bezit te zijn van zijn identiteitskaart.

Buren samen brengen om elkaar beter te leren kennen is één van de opdrachten van het BIN. Het BIN-café is een mooie gelegenheid. Maak er gebruik van en nodig meteen je naaste buren uit om met jou mee te komen naar dit evenement.

Meer info

BIN-werking Wuustwezel – bin@pzgrens.be

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet