Laatste nieuws:
ALDI opent eerste compacte winkel in Antwerpen-

ALDI opent eerste compacte winkel in Antwerpen

Morgen is het zo ver: een volledig vernieuwde ALDI-winkel in de Terninckstraat in Antwerpen opent zijn deuren. Dankzij de werken komt er meer ruimte voor verse producten en kan ALDI voortaan een uitgebreid aanbod vers vlees aanbieden. Het is meteen de eerste compacte ALDI-winkel in Antwerpen.

In totaal telt ALDI vijf winkels in stad Antwerpen. De winkel in de Terninckstraat is de kleinste, maar dankzij een grondige opfrissing de voorbije twee weken kan ALDI er voortaan een volledig aanbod presenteren.

Aangenamer werken

“Ik heb enorm veel goesting om eraan te beginnen”, glundert winkelmanager Igor Boets die al 23 jaar voor ALDI werkt. “Dankzij deze vernieuwing zal het veel aangenamer werken zijn. Samen met mijn zes collega’s staan we klaar om de Antwerpenaren met open armen te verwelkomen.”

ALDI opent eerste compacte winkel in Antwerpen
Igor Boets
Compacte winkel

“In een grootstad als Antwerpen zijn grote winkeloppervlaktes moeilijk te vinden”, zegt Simon Claus, Construction Manager bij ALDI België. “Onze winkel in de Terninckstraat kent een zeer kleine verkoopoppervlakte: 374 vierkante meter of nauwelijks een basketbalveld groot. Toch zijn we er na de werken in geslaagd ons volledig aanbod aan te bieden, met voortaan ook vers vlees en afgebakken broodjes en koffiekoeken.” Om dit mogelijk te maken, werkt de discounter met een speciale winkelinrichting: een ‘compacte winkel’. In november 2022 opende de allereerst compacte ALDIwinkel in Brussel. In een compacte winkel wordt iedere beschikbare meter optimaal benut. Zo installeerde ALDI wanddiepvriezers die minder plaats innemen en werd de breedte van de winkelgangen en winkelkarren aangepast.

ALDI opent eerste compacte winkel in Antwerpen2jpg

Focus op vers

De nadruk van de vernieuwde winkelinrichting ligt op verse producten. Verse groenten en fruit blijven aanwezig in de eerste gang en krijgen meer ruimte. Daarnaast kunnen klanten vanaf nu ook terecht in ALDI Terninckstraat voor een mooi aanbod aan kwaliteitsvol vers vlees en een bakkerijgedeelte waar meermaals per dag broodjes en koffiekoeken afgebakken worden. Kortom, alles is voorzien om van ALDI de ideale first stop shop te maken, een winkel waar de klant alles vindt voor zijn dagelijkse behoeftes.

ALDI opent eerste compacte winkel in Antwerpen

Duurzaam

Tijdens de werken werden verschillende energie-efficiënte maatregelen genomen. Zo wordt de koeling verzorgd door een duurzame en natuurlijke CO₂-koeling. Daarnaast is er ledverlichting geïnstalleerd, waardoor ALDI tot 75% aan energie uitspaart tegenover klassieke verlichting.

ALDI opent eerste compacte winkel in Antwerpen3jpg

Trouw aan ALDI-formule

Wat zeker niet verandert, is de succesvolle formule van ALDI: hoogkwalitatieve producten aanbieden aan de gekende ALDI-prijzen. Huismerken blijven het kloppend hart van de discounter. Meer dan 90% van het vast assortiment bestaat uit eigenmerken, die vaak minstens de helft goedkoper zijn dan de grote A-merken.

Bron en foto’s: ALDI België

Facebook14
Twitter
Follow Me
Tweet