Laatste nieuws:
ABBA treedt live op tijdens Burgemeestersfeest Essen 2020

ABBA treedt live op tijdens Burgemeestersfeest Essen 2020

Al meer dan 50 jaar organiseert het burgemeestersfeestcomité van Essen zijn jaarlijkse burgemeestersfeest. Ook in 2020 zal dat niet anders zijn. Op zaterdag 11 januari zal de Heuvelhal van Essen worden omgetoverd tot een grote feestzaal waar élke Essenaar meer dan welkom is!

Samen met de burgemeester aan tafel

De dag start met een gezellig brunch tussen 10:00 en 13:30. Terwijl Cantores zorgt voor een gezellige, muzikale sfeer kan iedereen zich te goed doen aan een lekkere, uitgebreide brunch. Inschrijven hiervoor kan via de website: www.burgemeestersfeestessen.be. De prijs voor een volwassene bedraagt 20 euro. Kinderen tot 16 jaar betalen 10 euro.

Abba komt terug tot leven

’s Avonds is iedereen vanaf 20:30 welkom in de Heuvelhal voor een heus dansfeest. Van “Waterloo” tot “Money, money, money”… Iedereen kan de nummers van Abba volledig meezingen. We rekenen er dan ook op dat aan sfeer geen gebrek zal zijn tijdens het Burgemeestersfeest. De internationale tributeband zorgde al voor tal van uitverkochte shows en komen met veel plezier naar Essen. Met hun kostuums lijkt het alsof de echte Abba voor u staat. DJ SEP zorgt nadien dat het feestje nog doorgaat tot in de vroege uurtjes.
De inkom is een vrije gift!

Goede doelen

Naast het plezier heeft het Burgemeestersfeest ook een grote maatschappelijke meerwaarde. De opbrengst gaat namelijk integraal naar de volgende zes goede doelen: Truckrun, vzw Rommeshoef, Perron Geluk, Canina, 10 jaar G-werking Olympic Essen en Lotgenotengroep Fibromyalgie Essen

Voor alle details en informatie kan iedereen terecht op onze website: www.burgemeestersfeestessen.be

Steun via bedrijf

Wil je met je bedrijf graag de goede doelen van het Burgemeestersfeest steunen? Stuur een mailtje naar sponsors@burgemeestersfeestessen.be en we bespreken graag de mogelijkheden.

SN

Facebook112
Twitter
Follow Me
Tweet