Paardenkunstenaar - Paardentrainer - Keramiste - Kunstenares Yoke Vliegen - 't Kleipotsje - Trots op mijn beroep - (c) Noordernieuws.be 2018 - HDB_0883q75

Zeventigjarig jubileum Yoke Vliegen

Paardenkunstenaar en keramiste Yoke Vliegen uit Wuustwezel, bekend van haar prachtige paardenbeeldjes, wordt 49 jaar en haar atelier bestaat 21 jaar. Opgeteld 70 jaar, een prachtig moment voor een jubileum.

Om dit te vieren organiseert Yoke een tentoonstelling op een wel heel toepasselijke locatie: het vliegveld van Brasschaat, in het clubhuis van de vliegeniers. Dit zijn de voormalige paardenstallen van het leger. De naam Vliegen en het hoofdonderwerp van haar kunstwerken, paarden, maken deze locatie tot de perfecte plek.

Zeer betaalbaar en gevarieerd

“In plaats van enkel dure kunst, zullen hier ook zeer betaalbare kunstwerken te koop zijn”, vertelt Yoke. “Daarnaast is er ook een tombola met als hoofdprijs een luchtdoop! Zoals bekend zijn paarden mijn specialiteit. Maar speciaal voor deze gelegenheid heb ik ook andere dieren ‘versteend’, zoals schildpadden, octopus, leeuwen, olifanten, ezels, … Met als toepasselijke naam ‘Beasty’s’. Omdat de uitzondering de regel bevestigt, zullen er ook mensjes zijn. Dus het aanbod is breed, gevarieerd en heel betaalbaar!”

Waar: Clubhuis Vliegplein Brasschaat, Vliegwezenlaan 22
Wanneer: donderdag 12 en vrijdag 13 december, 14:00-20:00 met om 18:00-20:00 een vernissage om het jubileum en Yoke’s verjaardag te vieren
Zaterdag 14 en zondag 15 december, 10:00-20:00

NN

Facebook196
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!