Laatste nieuws:

Zaventem, moorden uit naam van een religie

Wederom is de wereld geschokt, nu door de recentelijke aanslag op vliegveld Zaventem. Mensen werden bruut afgeslacht, omdat er laffe bommen werden geplaatst. Mensen die zich verheugden op hun vakantie, op het weerzien met familie, naar huis gingen, er zijn honderden redenen waarom mensen op een vliegtuig stappen.
Doorgaans blije redenen, want ze gaan iets leuks doen. En die mensen worden door laffe haatbaarden vermoord en verminkt. Zeker elf doden en tien gewonden op Zaventem en bij metrostations volgens de laatste berichten. Er werden Arabische woorden gehoord, het zal me niet verbazen als dat Allahoe Akbar (God is de grootste) was, al is dat natuurlijk nog niet bevestigd.

Zaventem, moorden uit naam van een religie
Zaventem, moorden uit naam van een religie

Waar hebben we eigenlijk mee te maken? Een groep gestoorde zielen die uit naam van de islam de vreselijkste dingen doet en zal blijven doen. Je kunt de boel platbombarderen, maar dan krijg je splintergroepen op allerlei plekken, die helemaal niet meer te controleren zijn.
Zullen we nog even terugdenken aan de laatste Oudejaarsavond, toen in diverse hoofdsteden enorme groepen mannen, duizenden, bij elkaar kwamen en waar honderden vrouwen verkracht en aangerand werden? Zeg me nu niet dat dit een toevallig gebeuren is!
Zo van: kom, we gaan met duizend man ergens naar toe en kijk: vrouwen. Nu kan ik me ineens niet beheersen. En als één lichaam stortten ze zich op al die nietsvermoedende vrouwen. Later kwamen er natuurlijk opmerkingen als: dan moeten ze maar geen strakke truitjes dragen en dat soort onzin.
Laten we even wel wezen: al lopen ze in hun blote gat, handen thuis!!!
Het is overal te zien dat er voornamelijk mannen in de viriele leeftijd hier naar toe komen. Vanzelfsprekend zijn er altijd mensen die dan zeggen: ja, de sterken vooruit, die moeten dan voor de overtocht van hun familie zorgen.
Talloze mensen uit veilige landen komen met deze stroom mee, ook weer mannen. De vrouwen die de tocht aandurven worden verkracht en op z’n minst lastig gevallen. In de jungle van Calais, waar duizenden vluchtelingen zaten die naar Engeland wilden, werden kinderen verkracht. Wat zijn dit in vredesnaam voor verachtelijke figuren die zo rolbevestigend zijn? Waarvan we weten dat die mannen
1) niet worden grootgebracht met de wetenschap dat de vrouw meer waarde heeft dan een slavin
2) leren dat vrouwen er voor de reproductie zijn en voor de werkjes waar de man te goed voor is
3) leren: niet-islamitische mensen zijn ‘untermenschen’, mag je mee doen wat je wilt
4) in grote getale aankomen zonder vrouwen en
5) zoveel testosteron hebben dat je zelfs de oudste vrouwen deugdelijk moet verpakken om die hormonen niet te veel te stimuleren.
Dit geldt voor de vrouwen, maar de niet-moslims hebben in hun ogen ook totaal geen waarde. Ook mensen die zich van de islam hebben afgekeerd mogen gedood worden.
Wat zullen de bommenplaatsers van vanochtend zich op de borst kloppen: kijk eens hoe wij onschuldige mensen behandelen die anders durven te denken dan wij? Zijn wij even goed bezig?

Misschien heeft het wel te maken met de arrestatie van Salah Abdeslam, u weet wel: die terrorist die te schijterig was om zich uiteindelijk op te blazen, want dat was misschien toch wel eng. Ook weer een voorbeeld van de lafheid van veel van deze beesten, want mensen kun je dit natuurlijk niet noemen. Of misschien was Salah uiteindelijk wel een jeanet, die helemaal geen zin had in die 72 maagden die hem in het verschiet werden gesteld na zijn gewelddadige zelfmoord.
En natuurlijk kun je de allochtone medemens niet allemaal over één kam scheren. Maar het valt me wel op dat er verdraaid weinig mede-islamieten zijn die publiekelijk afstand nemen van dit soort minne acties en ik hoor eigenlijk ook nooit iets over ingrijpen binnen hun gelederen.

Haat imams kunnen nog steeds spreken, die vrijheid van meningsuiting nietwaar? Maar waar is die andersom? Moet ik Charlie Hebdo nog even erbij halen? Of Gregorius Nekschot? Komieken die hun teksten aanpassen, want o wee… Maar andersom! Dus voor wie geldt de vrijheid van meningsuiting? Voor de groep mensen met de grootste bek, juist die ja.
Maar dan rijst de vraag: wat doen we er aan en hoe kunnen we voorkomen dat de islamieten die zelf geschokt zijn door deze gebeurtenissen, misschien geliefden hebben verloren, niet in problemen komen door de woede van de Belgen/Nederlanders/Duitsers/etc?

Want als we niet uitkijken, wordt onze haat net zo groot als van die beesten, die hier een uitkering hebben, opleiding hebben gevolgd, voorzieningen hebben genoten, kortom: door onze hand gevoed en gekleed zijn en waar nu in gebeten wordt. Talloze keren…

Met verdrietige groet,

Lieve Wiesda

Facebook18
Twitter
Follow Me
Tweet