Laatste nieuws:
Wegenwerken in Kapellen en Hoevenen

Wegenwerken in Kapellen en Hoevenen

In de Molenstraat (verlengde Hoevensebaan) in Hoevenen wordt enkelrichting ingevoerd vanaf 4 juli wegens werken aan het wegdek.

Omleidingsroute

De werken vinden plaats op grondgebied Stabroek, maar hebben gevolgen voor de verkeerscirculatie in Kapellen. Wie richting Leugenberg moet, neemt de Albertdreef als omleidingsroute. Om naar Stabroek te rijden gebruik je de Witvenstraat. Op de Antwerpse Steenweg en Markt in Hoevenen regelen tijdelijke verkeerslichten het beurtelings verkeer langsheen de werfzone.

Weersomstandigheden

Onder voorbehoud van de weersomstandigheden kan je op 8 juli terug de normale route gebruiken. Vanaf Hoevenen kan je wel steeds richting Kapellen rijden. Ook de bussen van De Lijn zullen omrijden. Meer info vind je op www.delijn.be.

Ook op Kapelsestraat hinder

Op donderdag 11 en vrijdag 12 juli geldt enkelrichting op de Kapelsestraat – Ertbrandstraat, vanaf Klinkaardstraat tot Kalmthoutsesteenweg. Het Agentschap Wegen en Verkeer laat herstellingswerken aan het fietspad uitvoeren op de N11. Je mag enkel van Putte naar Kapellen rijden. Naar Putte volg je de omleiding via N122 Kalmthoutsesteenweg en N111 Klinkaardstraat.

Ook de bussen van De Lijn rijden om. Alle info kan je raadplegen op https://ap.lc/lvCta Fietsers kunnen wel in beide richtingen door. Plaatselijke signalisatie geeft aan wanneer zij het fietspad aan de overzijde moeten gebruiken.

MLH

Foto: Pxhere

Facebook4
Twitter
Follow Me
Tweet