Laatste nieuws:
Wandeling op het domein Wouwse Plantage

Wandeling op het domein Wouwse Plantage

Het begint een traditie te worden om in september op stap te gaan. Dit jaar steken we weer de landsgrens over, bezoeken we de Wouwse Plantage en maken een wandeling over domein Wouwse Plantage, Plantagebaan tegenover de Kriekenbaan.

De wandeling is deze keer niet zo lang, ongeveer 5 km, omdat we ook het brandweermuseum bezoeken. Nadien kunnen we nog iets gaan drinken in het “’t Trapke Op”, op 400 meter van de ingang van de Beukendreef.

Praktisch:

Om 13.15u parkeren, voorbij de toegangspoort in de dreef.
Om 13.30u begint de gids aan de rondleiding in de zagerij en in het brandweermuseum. Nadien start de wandeling onder leiding van Frans Van Dyck. Om het aantal auto’s te beperken, vragen we om zoveel mogelijk samen te rijden. Voor fietsers: volg de beschrijving vanaf de Quarantainestallen: Hollandse Dreef, waar u fietsknooppunten 2 – 15 – 28 passeert, dan Vleetweg, Schouwenbaan en Kriekendreef, waar u eindigt aan knooppunt 81. Een rit van 6 km.

Graag inschrijven vóór 17 september, bij Ludy Kerstens, 03 667 46 46 (op weekdagen), ludy.kerstens@telenet.be of essen@davidsfonds.net
Deelname in de onkosten, ter plaatse, 6 euro.

Ter herinnering, het nieuwe e-mailadres van Davidsfonds Essen: essen@davidsfonds.net

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet