Laatste nieuws:
Vuilhufters blijven dumpen

Vuilhufters blijven dumpen

Veel Essenaren ergens zich mateloos aan zwerfvuil. Opruim- en andere acties lijken niet te helpen. Iedere keer als het weer ergens vol staat, ruimt de gemeente het keurig op. Die plek blijft 2 dagen proper, daarna is het weer een vuilnisbelt. Veroorzaakt door vuilhufters die denken dat ze zo op goedkope manier van hun vuil afkomen. Maar is dat zo?

Dus niet. Indirect betalen ze toch en alle andere Essenaren ook. Want dit vuil opruimen wordt betaald met geld van de gemeentebelastingen, die door al deze illegale dumpingen hoger worden. Dus worden de bewoners van Essen op kosten gejaagd door deze figuren. Natuurlijk probeert de gemeente altijd te achterhalen wie dit doen en als dat lukt is een GAS-boete het gevolg. Laten we met z’n allen alert zijn op vuilhufters. Meld zwerfvuil via deze link. Heb je eventueel een kenteken kunnen noteren of weet je wie de hufter is, vermeld dit dan in het veld: ‘opmerking’. Niet alleen is dit asociale gedrag volstrekt onacceptabel, gedumpt vuil trekt ook ratten en ander ongedierte aan. Met alle gevolgen van dien!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook98
Twitter
Follow Me
Tweet