Laatste nieuws:
Cyberpesten

Voetbalmania

Niets is zo zalig als het moment dat België moet voetballen. Geen volk op straat of in de winkels, overal rustig. Op dat moment beseft ge dat die mannen hun geld wel waard zijn. Ze brengen eenheid, verbondenheid en zelfs de moeilijkste vriendschappen delen het wel en wee van de Rode Duvels met een glimlach tussen pot en pint. Ongelooflijk. Ook de vrouwen kleuren mee. Nooit eerder werden onze Belgische kleuren met zoveel trots op de borst gedragen.
Niets gezever over de dokterskosten van Compagnie, wie dubt er nog over de afwezigheid van Nainggolan, niets over te verdedigend spelen, niets over verkeerde ingeschatte één/tweekes of egoïstische missers op het doel.

De staatskas ziet de belasting op toegevoegde waarde vloeiend binnenstromen. De 33% tot 50% belastingen op de inkomsten van Jupiler, brouwers, randanimatie of shirts van de voetbalbond horen ze rinkelend binnenkomen. Alsof ze een winnende lotto mogen incasseren of aan de trekker staan van een winnende gokautomaat. Het doet onze welvaart en de mensheid deugd!
Zolang ze winnen natuurlijk… dan blijft de beerput dicht en met bloempjes bestrooid ziet dat er ook mooi uit.
Des mens zou ik eraan willen toevoegen… des mens.

Martine de Weerdt

Facebook55
Twitter
Follow Me
Tweet