Laatste nieuws:
Voetbalclub Cappellen verwacht 800 jeugdspelers op Super Jack-tornooi

Voetbalclub Cappellen verwacht 800 jeugdspelers op Super Jack-tornooi

De jeugdafdeling van Royal Cappellen FC organiseert op 16 en 17 december en op 23 en 24 december voor de eerste keer de SuperJack Cup. Met dit tornooi, waaraan jeugdploegen van Belgische en Nederlands topclubs deelnemen naast regionale teams, wil de club hun Super Held Jack Horions, die eind maart 2023 omkwam tijdens een ongeval op de speelplaats van zijn school, blijvend herinneren. Jack was speler bij de jeugd van R.Cappellen F.C. en door een jaarlijks tornooi te organiseren dat zijn naam draagt, wil de club de herinnering aan deze fantastische jongen voor eeuwig koesteren.

Voetbalclub Cappellen verwacht 800 jeugdspelers op Super Jack-tornooi2

Bijna 100 teams

Het tornooi waaraan spelers van de U8 tot en met de U13 deelnemen wordt verspreid over twee weekends. Op de velden van het Jos Van Wellenstadion aan de René De Pauwstraat zullen jeugdploegen van Antwerp, Anderlecht, Club Brugge, AA Gent, RC Genk, Sporting Charleroi, Beerschot, Berchem, Rupel Boom, Lommel, Hoogstraten, City Pirates, FC Eindhoven, PSV 1820, RBC, RCS Brainois, VV Wieldrecht, Union, Noorse, Lyra-Lierse, Beveren, De Kempen, Turnhout, Deinze, Lierse Kempenzonen, Ekeren Donk, Voetbalschool Way to Play en van het organiserende Cappellen het opnemen tegen elkaar. In totaal zullen bijna 100 teams en meer dan 800 spelers het beste van zichzelf geven.

Voetbalclub Cappellen verwacht 800 jeugdspelers op Super Jack-tornooi3

Berrefonds

Een groot deel van de opbrengt van dit tornooi wordt geschonken aan ‘Het Berrefonds’. Deze organisatie heeft de leden van de jeugdafdeling van de Kapelse voetbalclub bijgestaan na het noodlottige ongeval van Jack. De medewerkers van ‘Het Berrefonds’ bieden ondersteuning aan ouders en families van kinderen, die overlijden tijdens de zwangerschap, na de geboorte en/of tot de leeftijd van 12 jaar. Het bestuur van RCFC wil de medewerkers van ‘Het Berrefonds’ op deze manier bedanken voor de steun, troost en warmte die ze via hen mochten ervaren.

De toegang tot het tornooi bedraagt € 6 per speeldag. Het wedstrijdschema kan je nalezen via www.tournify.be/live/rcfc-superjackcup

MLH

Foto: © RCFC & Pixabay

Facebook61
Twitter
Follow Me
Tweet