Laatste nieuws:
Vlaanderen Feest muziek en gezelligheid bij Bar Woest

Vlaanderen Feest: muziek en gezelligheid bij Bar Woest

Vlaanderen feest en Wuustwezel feest mee! Op donderdag 11 juli, de Vlaamse feestdag, kan je terecht in de gezelligste zomerbar van het land voor een muzikale feestnamiddag en -avond voor het hele gezin.

Liveoptredens

Om 16:00 opent zomerbar Bar Woest de poorten van de festivalweide aan de Gasthuisdreef. Geniet van liveoptredens van topzanger Günther Neefs (om 17:00), aansluitend van het fenomenale duo Jens Laalkens (18:40) en tenslotte van De Vlaamse Jukebox (20:30). Die laatsten laten het publiek bepalen welke muziek zij spelen. En iedereen mag meezingen!

Doorlopende kinderanimatie

Ontspan heerlijk in een zomerstoel met een verfrissend drankje terwijl de kinderen zich vermaken met de doorlopende kinderanimatie. Zo is er een knutseltafel, grime en een springkasteel. In het inloopatelier De Ijsjesfabriek gaan ze aan de slag met recyclagemateriaal. Een dame blanche van watjes en papier? Lekker! Samen maken de kinderen er een prettig gestoorde ijsjeswinkel van.

Vlaanderen Feest in Bar Woest is vrij toegankelijk voor iedereen. Vergeet ook zeker je UiTPAS niet en spaar een puntje. Feest en zing je ook mee op 11 juli? Hopelijk tot dan!

• Gratis feestnamiddag en -avond met diverse muziekoptredens en kinderanimatie
• In de gezellige zomerbar Bar Woest, evenementenweide Gasthuisdreef
• Op donderdag 11 juli vanaf 16:00

Dit gratis evenement is een initiatief voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap en vindt plaats in samenwerking met Bar Woest.

Bron: Lokaal bestuur Wuustwezel
Foto’s: Lokaal bestuur Wuustwezel– Vlaanderen Feest 2023

Facebook41
Twitter
Follow Me
Tweet