Stem nu op je favoriete Wuustwezelse sporter

Stem nu op je favoriete Wuustwezelse sporter!

Kampioenenviering wordt ‘Wuustwezels Sportgala’

De sportraad van Wuustwezel organiseert voor de eerste keer het ‘Wuustwezels Sportgala’. Deze opgefriste versie van de jaarlijkse kampioenenviering zal plaatsvinden op vrijdag 14 februari in GC Kadans. Tijdens deze spetterende show zullen we bekend maken welke sportieve prestaties er het afgelopen sportjaar allemaal werden neergezet. Dit zowel in de categorie sportman, sportvrouw, sportploeg, G-sporter als sportbelofte.

Verschillende kanshebbers

Per categorie zijn er verschillende kanshebbers in de running. ​Via een voorafgaande online stemming zullen we over de verschillende categorieën heen, telkens 1 winnaar kiezen. Hiervoor selecteerden we een vakjury waar onder andere elke inwoner van Wuustwezel in zetelt. Woon jij in Wuustwezel? Dan kan JIJ mee bepalen wie er op dit gala gaat lopen met de titel! De stemming loopt nog tot en met zondag 2 februari.

Receptie na huldiging kandidaten

Naast de vijf categorieën waarvoor gestemd kan worden, zal er ook een laureaat sportverdienste gehuldigd worden en een jubilerende sportvereniging gevierd worden. Ook worden we getrakteerd op een verrassing…. Na de huldiging van de kandidaten wordt er door de gemeentelijke sportraad een receptie aangeboden.
Meer info over alle kandidaten vind je hier. Het volledige reglement kan je bij downloads terugvinden.

*** Stem NU via deze link! ***

Meer info? Sportdienst Wuustwezel, 03 690 46 29 of sportpromotie@wuustwezel.be.

Bijlage:
reglement_sportgala_wuustwezel.pdf
Wuustwezels_sportgala_2019_voorstelling_kandidaten.docx.pdf

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook27
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!