Laatste nieuws:
Nispen Blues presenteert What the FRNK

Nispen Blues presenteert: What the FRNK

In februari 2017 besluiten Twan van Hoof en Frank Schurgers om het muzikale roer flink om te gooien. Het spelen in het reguliere covercircuit levert niet meer de voldoening die het jaren bracht. What the FRNK was een feit.

Blues- en Jazzfestivals

Geïnspireerd door gitaristen als Henrik Freischlader, John Mayer en Stevie Ray Vaughan vinden zij de richting die ze zoeken. Lekkere grooves in combinatie met messcherpe gitaarriffs en funky solo’s op Rhodes en Hammond. Sinds een jaar of twee speelt de band frequent, en met succes, op verschillende podia en Blues- en Jazzfestivals.

Nispen Blues presenteert What the FRNK

Eerste album

De band heeft hard gewerkt aan een eigen repertoire. De mix van ervaringen en herkomst van de individuele bandleden maakt uiteindelijk de kracht van de band. Naast eigen werk speelt What the FRNK bewerkingen van o.a. Stevie Ray Vaughan, Gary Clark Jr., Joe Bonamassa, en Eric Clapton. Het eigen repertoire wordt inmiddels opgenomen en in het najaar volgt het eerste album.

Nooit saai

Live staat de band als een huis. De solo’s op toetsen en gitaar vormen het signatuur van de band. Van mellow 70’s Rhodes-pianosolo’s naar spijkerhard, haast emotionele verhalen op gitaar. De meerstemmige vocalen kleuren het plaatje verder in. What the FRNK is nooit saai, niet voor de oren en niet voor de ogen. De dynamische performance is het visitekaartje van de band.

Nispen Blues presenteert What the FRNK3

Line up:

Guus van Lankveld: hammond en rhodes
Twan van Hoof: basgitaar
Mano van Beuken: drums
Frank Schurgers: gitaar en zang

https://www.whatthefrnk.nl/

Wanneer: zaterdag 9 november, aanvang 21:30
Waar: café de Gouden Leeuw te Nispen.
Inkom: gratis

Bron en foto’s: Nispen Blues

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet