Laatste nieuws:
Nieuw asfalt Kalmthoutsesteenweg2

Nieuw asfalt Kalmthoutsesteenweg

De Kalmthoutsesteenweg krijgt van 28 t.e.m. 30 augustus nieuw asfalt.

Op 28, 29 en 30 augustus 2019 zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende drie dagen werken uitvoeren op de Kalmthoutsesteenweg (N122) in Kapellen. Vanaf het kruispunt met de Kapelsestraat (N11) tot net voor de Jozef Mulslaan krijgt het wegdek een nieuwe laag asfalt.

Het wegdek wordt vernieuwd over een afstand van ongeveer 1 kilometer. Het versleten wegdek wordt eerst afgefreesd en vervolgens voorzien van twee nieuwe lagen asfalt. Tenslotte worden ook nieuwe wegmarkeringen aangebracht.

Nieuw asfalt Kalmthoutsesteenweg

Omleiding

De werken zijn gepland op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus. Tijdens deze periode is de Kalmthoutsesteenweg afgesloten voor alle verkeer.

-Doorgaand verkeer tussen Kalmthout en Kapellen volgt in beide richtingen een omleiding via de Kapelsestraat/Ertbrandstraat (N11), de Klinkaardstraat/Putsesteenweg/Heuvel/Statiestraat (N111) en de Kapellensteenweg/Kalmthoutsesteenweg (N122).
-Fietsers volgen in beide richtingen een omleiding via de Dennenburgdreef, de Magnolialaan en de Jozef Mulslaan.
-De kruispunten van de Kalmthoutsesteenweg met de Kapelsestraat (N11) en de Jozef Mulslaan blijven steeds open.
-De haltes van De Lijn op de Kalmthoutsesteenweg worden niet bediend tussen de Kapelsestraat en de Max Temmermanlaan. Meer info over de tijdelijk gewijzigde dienstverlening op www.delijn.be.

Nog vragen? Surf naar de website van het Agentschap Wegen en Verkeer of contacteer de gemeentelijke balie Ruimte & Wonen via 03 660 66 03 of ruimte@kapellen.be.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pixabay

Facebook41
Twitter
Follow Me
Tweet