Laatste nieuws:
Muzikale afsluiting KinderZomervakantie

Muzikale afsluiting KinderZomervakantie

De KinderZomervakantie wordt zaterdag 17 augustus feestelijk afgesloten met muziek voor jong & (later op de dag) wat ouder.

‘s Middags zal Meziekmeneer Ronald vanaf 14:00 een interactieve kindervoorstelling verzorgen met het thema “Musiceren in Zomerse Sferen”. Aansluitend zal Harmonie St.Caecilia een instrumentenworkshop voor de kinderen geven, zodat kinderen laagdrempelig met verschillende instrumenten kennis kunnen maken.

Muzikale afsluiting KinderZomervakantie2

Om 20:00 kunnen de wat oudere kinderen (tot 18 jaar) weer deelnemen aan een DJ workshop, die verzorgd wordt door Boost for Youth. Zowel met het geluid als met het licht kan volop geoefend worden, zodat er op het jeugdfeest Fissa! van 7 september voor en door Nispense jongeren een gezellige avond kan gaan plaatsvinden.

Na 21:00 is het Woodstock For Ever! Precies 50 jaar na het memorabele Woodstock in the States gaan in Nispen swingende tijden herleven of zijn zij eigenlijk nooit weggeweest?! Met de 3e editie van Sooz Open Air kun je wederom heerlijk in de openlucht komen genieten van de muziek van weleer en de volgende 4 DJ’s: Eric van Deelen (Combi-Soos), Peter van den Broek (Combi-Soos), Mart Musters (HDC2000) en George Fassaert (People Relax).

Mocht het minder goed weer zijn, dan zal het Openluchttheater volledig overkapt zijn.

Muzikale afsluiting KinderZomervakantie3

Meer info is terug te vinden op www.oltn.nl of volg het Openluchttheater op Facebook

Bron en foto’s: Openluchttheater Nispen

Facebook16
Twitter
Follow Me
Tweet