Laatste nieuws:
Kandidaten gezocht voor Open Kunstatelierroute 2020

Kandidaten gezocht voor Open Kunstatelierroute 2020

Ben jij kunstenaar in Kalmthout en wil je graag een breed publiek bereiken? Dan is de Open Kunst Atelierroute (OKAR) jouw kans! Tijdens dit unieke project zetten we het werk van lokale professionele én amateurkunstenaars in de schijnwerpers.

Concreet maakt het publiek tijdens OKAR persoonlijk kennis met alle kunstenaars in hun werkomgeving. Beschik je niet over een atelier of kan je er geen bezoek ontvangen? Geen probleem: de gemeente voorziet per wijk een extra locatie. Gewoon even aanduiden op het deelnameformulier en de cultuurdienst reserveert voor jou een mooi plekje.

Voor alle duidelijkheid: OKAR is een Open Kunstatelierroute, geen statische tentoonstelling. Een bewuste keuze, want het geeft kunstliefhebbers een unieke kans om in dialoog te gaan met de kunstenaar zelf. Dat jij als kunstenaar kan tonen hoe je je creativiteit uit en welke technieken je gebruikt, draagt uiteraard alleen maar bij aan die totaalbeleving.

Elke vorm van kunst is meer dan welkom. Of je nu een schilder, fotograaf of een beeldhouwer bent, of je bent bezig met installaties, letterkunst, juwelen, recyclagekunst of eender welke kunstvorm: we zien je aanmelding graag verschijnen.

De volgende editie van OKAR vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 mei 2020. Beschik jij over een flinke portie ‘goesting’ om mee deel uit te maken van dit project? Stel je dan onmiddellijk kandidaat via het deelnameformulier op de website of passeer eventjes bij onze cultuurdienst vóór 31 oktober 2019. We zien je graag verschijnen. Tot dan!

INFO: www.kalmthout.be/okar, cultuur@kalmthout.be, 03 620 22 66

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: Pixabay

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet