Laatste nieuws:
Gezocht sportkampioenen 2019

Gezocht: sportkampioenen

Behaalde jij in 2019 een uitzonderlijke sportprestatie?

Going for gold! Dat is het thema van het Sportgala waarmee op vrijdag 14 februari 2020 de Kapelse sportkampioenen worden gehuldigd.

Ook nu komt iedere Kapelse sportploeg of individuele sporter die in het jaar 2019 een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd in aanmerking voor huldiging. Wie een titel behaalde op een WK, een EK of op Belgisch, Vlaams of provinciaal niveau is er sowieso bij. (Eerste plaatsen op een clubkampioenschap tellen niet mee.) Ook wie een 2de of een 3de plaats behaalde op WK, EK, BK of VK wordt gehuldigd. De prestaties van sporters/ploegen zonder titels of medailles worden eerst nog gewikt en gewogen.

Kandidaturen kan je t.e.m 31 december hier indienen.

Sportfiguur en Sportploeg van het Jaar

Drie jury’s – Kapelse ex-topsporters, (sport)journalisten en sportinstanties – kiezen ook de Kapelse Sportploeg van het Jaar. Diezelfde jury’s én het grote publiek (via een online poll op www.kapellen.be in februari) kiezen ook de Kapelse Sportfiguur van het Jaar. Sporters en sportploegen die een kampioenstitel behaalden, komen sowieso in aanmerking voor deze titels. Atleten of ploegen die geen eerste plaats behaalden, maar wel een uitzonderlijke prestatie neerzetten in 2019, kunnen zich ook kandidaat stellen.

Kandidaturen kan je t.e.m 31 december hier indienen.

Wie worden de nieuwe Kapelse sportambassadeurs? Wie volgt het acrogymtrio Amélisse Das-Lauren Verbrugghe-Elise Vos van Artgym op als Kapelse Sportploeg van het Jaar en wie volgt Mathieu van der Poel op als Kapels Sportfiguur van het Jaar?

Voor meer informatie over het sportgala en alle details van het reglement, kan je contact opnemen met de sportdienst via 03 660 67 60 of sport@kapellen.be

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pxhere

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet