Laatste nieuws:
Getuigen gezocht van beroving

Getuigen gezocht van beroving

In de omgeving van het Burgemeester Coenenpark aan de Parklaan in Roosendaal vond dinsdag 10 december 2019 tussen 12:30 en 13:00 een beroving plaats waarbij het slachtoffer, een 19-jarige jongeman uit Roosendaal, gestoken werd.

Bij de beroving is een geldbedrag buitgemaakt. Nadat het slachtoffer was beroofd zijn de daders weggelopen in de richting van de bioscoop. Het slachtoffer heeft zelf de politie gebeld en is naar het ziekenhuis vervoerd door een ambulance.

Signalement

De 19-jarige man uit Roosendaal heeft een summier signalement van de twee daders. Het betreffen jongemannen van ongeveer 20 jaar. Eentje heeft blond haar, de ander droeg een capuchon over zijn hoofd. Beide mannen waren gekleed in donkergekleurde jassen en spijkerbroeken.

De politie stelde een onderzoek in naar deze beroving. Er worden camerabeelden bekeken, er is een aangifte opgenomen van het slachtoffer en ook is er onderzoek gedaan in de omgeving van het incident.

Getuigen gezocht

Volgens het slachtoffer waren er redelijk wat mensen in de buurt toen het voorval plaatsvond. Mogelijk was u ook in de buurt van het park en hebt u iets gezien, of weet u wie de twee daders zijn aan de hand van het opgegeven signalement. Wanneer u meer informatie hebt over dit incident, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het landelijke telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u wel meer informatie hebt, maar u wilt niet met de politie praten dan kunt u zich ook (anoniem) melden bij Meld Misdaaad Anoniem. Dat kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch op 0800-7000. Vermeld bij uw contact graag ons registratienummer 2019-296532.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet