Laatste nieuws:
Tekening bij gedicht Rose-Marie - Even niet op letten!

Even niet op letten!

Een nieuw gedicht van Rose-Marie Timmermans!

Even niet op letten!

Wat ben ik toch weer moe
ik doe mijn ogen toe.
Doe het licht uit in mijn hoofd
en blijf voor alles even doof.

Ik zou mijn hoofd willen verzetten
en er even niet meer op hoeven letten.
Maar het staat toch wel heel gek
zo helemaal niets meer op mijn nek!

Ik hou dus liever maar mijn hoofd
weer op z’n zelfde plek.

 
Rose-Marie Timmermans

 

Rose-Marie Timmermans
 
Rose-Marie Timmermans baseert haar pakkende gedichten op dingen die over het leven gaan en hoopt zo mensen een andere kijk op dingen te geven. Vandaag deelt ze weer een gedicht met ons, dat ze ook zelf illustreerde. Klik hier voor haar eerder verschenen gedichten.

 

 

Facebook16
Twitter
Follow Me
Tweet