Laatste nieuws:

Fietsendieven gevat in Kalmthout

Op 31 augustus omstreeks 12u20 is er een niet-slotvaste damesfiets in de Sint-Jansstraat te Essen gestolen. Het slachtoffer kwam bij de dagbladhandel buiten en merkte dat haar fiets weg is. De daders lieten een andere fiets in de plaats achter.

Een ooggetuige heeft de daders zien fietsen richting Kalmthout. De politie werd op de hoogte gebracht en de ploegen troffen in de Bevrijdingslei in Kapellen 3 verdachten aan. Ze waren in het bezit van de gestolen fiets. De fiets was reeds van alle herkenbare kenmerken (stickers, zadelhoes en fietstas) ontdaan.

De drie verdachten, een 20 jarige Marokkaan, een 24 jarige Dominicaan en een 24 jarige Irakees, werden gearresteerd. De verdachten zijn reeds bekend voor eerdere feiten.

Fietsendieven gevat in Kalmthout
©PZ Grens
Achtergelaten fiets merk Oxford

De fiets die aan de dagbladhandel werd achtergelaten is een wit-grijze Oxford damesfiets met achteraan een kinderzitje. De politie is nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de achtergelaten fiets. Mocht u de fiets herkennen (zie foto hierboven) of u kan zich identificeren als eigenaar, mag u contact opnemen met het bureel te Kalmthout op het nummer: 03/620 29 29 of via mail info@pzgrens.be.

Bron: PZ Grens
Foto’s: PZ Grens, Google Street View

Facebook132
Facebook
Twitter