Laatste nieuws:
Feestneuzen nemen de bus

Feestneuzen nemen de bus

Hoe je oudejaarsnacht en nieuwjaarsdag ook gaat doorbrengen, hou het veilig. De chauffeurs van De Lijn staan klaar om je op je bestemming te brengen en de gemeentebesturen van Kapellen en Stabroek zorgen voor gratis busvervoer van De Lijn.

Kapellen en Stabroek leggen opnieuw samen een feestbus in tussen op de route Stabroek – Kapellen – Antwerpen. Dienstregelingen voor deze bus vind je vanaf 1 december op de website www.delijn.be/nl/content/over-de-lijn/campagnes-en-acties/oudjaar/. Ook van alle andere feestbussen en -trams kan je gratis gebruik maken van oud op nieuw.

Meld je snel aan!

Het oudejaarsnachtbiljet wordt als ticket via SMS uitgereikt. Je hoeft dus niet naar de gemeente om je oudejaarsnachtbiljet op te halen. Het aantal tickets per gemeente is beperkt. Dus binnenkort snel aanmelden is de boodschap!
• registreren kan alleen online. Kijk voor de juiste link op www.kapellen.be/feestbus
• je kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één GSM-nummer
• belangrijk is dat iedereen alle verplaatsingen samen maakt: elke reiziger moet namelijk over een geldig vervoerbewijs beschikken
• registeren is mogelijk tot en met 30 december 2023
• je activeert je ticket op oudejaarsdag door EVENT te sturen naar 4884 voor je op de bus of tram stapt (per SMS ticket wordt er een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider)
Het SMS-ticket is geldig van 31 december 2023 om 18.00 uur tot 1 januari 2024, om 23.59 uur. Je mag binnen de geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil.

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet