Laatste nieuws:
Eerste Santabike van start in Essen

Eerste Santabike van start in Essen

Op zaterdag 23 december fietst een peloton Kerstmannen en Kerstvrouwen naar de revalidatieweide ‘Athletes for hope’ van Marc Herremans in Wuustwezel.

Santabike

Elke deelnemer legt €10 in de pot en dit bedrag wordt, samen met donaties van andere sponsors, integraal aan dit goede doel geschonken. De organisatie is in handen van bistro De Velo, samen met hun fietsclub… inderdaad De Velo. Hier is ook het idee voor de Santabike ontstaan. Een jaarlijks ritje in Kerstman- of Kerstvrouwkostuum doorheen de gemeente Essen, met een stop bij de sponsor, om het jaar ludiek af te sluiten onder de Kerstboom.

Eerste Santabike van start in Essen2

Marc Herremans

Om 13:30 vertrekt het peloton, begeleid door volgauto’s, vanaf de bistro richting Wuustwezel, waar ze rond 14:30 aan zullen komen. Marc Herremans zal daar aanwezig zijn en dan wordt het geld, bestemd voor de revalidatieweide, aan hem overhandigd. Om 15:00 fietsen ze weer terug en komen om 16:00 terug aan de De Velo, waar op 22 en 23 december een gezellig Kerstgebeuren plaats zal vinden. Er zullen kraampjes zijn, een buitenbar en vooral veel gezelligheid.

Eerste Santabike van start in Essen3

Diverse activiteiten

Fietsclub De Velo heeft leden van alle leeftijden en buiten fietsen organiseren ze ook diverse andere activiteiten, gericht op ontspanning, sportiviteit en een gezond en warm hart.

Foto: Fietsclub De Velo

MA

Facebook41
Twitter
Follow Me
Tweet