Laatste nieuws:
Drie inbrekers aangehouden bij bedrijf

Drie inbrekers aangehouden bij bedrijf

Woensdagavond meldde een getuige dat er mogelijk werd ingebroken in een bedrijf aan de Ettenseweg in Roosendaal. Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en de melding bleek inderdaad te kloppen. In totaal werden, mede dankzij een van de politiehonden, drie verdachten aangehouden.

Voor het bedrijf stond een auto zonder personen erbij, dus de agenten zijn gaan zoeken naar sporen. Die werden aangetroffen, het hek rondom het bedrijf was kapot gemaakt. Ineens zagen de agenten op het bedrijfsterrein twee mannen rennen. Deze twee mannen zijn na een korte achtervolging aangehouden.

Om het zekere voor het onzekere te nemen controleerden de agenten, samen met een hondengeleider, het bedrijfsterrein en keken of er nog meer mensen op het terrein waren die daartoe niet bevoegd waren. Door diensthond Gutti werd in een afvalcontainer nog een derde persoon aangetroffen. Die is uit de container geholpen en daarna overgebracht naar een politiecellencomplex, net als zijn twee kompanen.

Vandaag gaan rechercheurs de drie aangehouden verdachten verhoren. Het betreffen mannen die geen woonplaats in Nederland hebben. Ze zijn 20, 33 en 41 jaar oud en komen oorspronkelijk uit Bulgarije.

De eigenaar van het bedrijf doet aangifte van de inbraak.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook143
Twitter
Follow Me
Tweet