Laatste nieuws:
Dorpsdag Heide op zondag 15 september

Dorpsdag Heide op zondag 15 september

Elk jaar op de derde zondag van september organiseren de handelaars van Heide een Dorpsdag in de Heidestatiestraat. Op zondag 15 september staat de vierendertigste editie op het programma. Deze Dorpsdag in het hartje van Heide is een knusse verzameling van middenstanders, marktkramers en gelegenheidsverkopers.

Vroege vogels kunnen alvast gezellig slenteren over de rommelmarkt rond de kerk van Heide en wie weet een unieke schat op de kop tikken. Vanaf 10 uur wordt de Heidestatiestraat helemaal verkeersvrij gemaakt en zetten de winkels hun deuren open. Wegens het grote succes vorig jaar gaan we ook dit jaar weer gebruik maken van de parkeerplaatsen op het Willy Vandersteenplein. Via de Withoeflei kan je de parking oprijden en afrijden kan via de parking van de Carrefour, kant Kapellensteenweg.

Uiteraard staan er veel drank- en eetkraampjes en nabij het station staat – zoals steeds – de kermis opgesteld. Overal in de feestelijke straat is er kinderanimatie voorzien.

Wanneer de rommelmarkt en braderij opgeruimd zijn, kan je nog afzakken naar de omliggende horecazaken voor een hapje of een frisse pint.

Iedereen is welkom, en als het weer een beetje mee zit is het zondag 15 september ongetwijfeld weer over de koppen lopen in de Heidestatiestraat.

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook211
Twitter
Follow Me
Tweet