Laatste nieuws:
Doe mee aan de Grote Lenteschoonmaak

Doe mee aan de Grote Lenteschoonmaak

Mooimakers organiseert van 16 tot 31 maart 2019 opnieuw de Grote Lenteschoonmaak. Duizenden vrijwilligers steken die periode de handen uit de mouwen om het zwerfvuil in hun buurt op te ruimen en zo het straatbeeld van hun dorp, gemeente of stad mooi te maken. Ook jij kan meedoen en Kalmthout mee proper maken.

Zwerfvuil is vervelend. Samen kunnen we het probleem aanpakken, want het vraagt een kleine moeite om het definitief uit Kalmthout te bannen. Gewoon al door klein afval als papiertjes, snoepwikkels en blikjes in de vuilbak te gooien in plaats van zomaar op de grond, verandert er al heel wat. Zonder dat kleine zwerfvuil is het voor iedereen aangenamer om te wandelen, te winkelen en te wonen in onze mooie gemeente. En dat willen we toch allemaal?

Doe dus zeker mee met de Grote Lenteschoonmaak. Hoe klein en onbeduidend het misschien ook lijkt, vele kleintjes maken… een berg minder afval in het straatbeeld. De Kalmthoutse jeugdbewegingen steken alvast de handen uit de mouwen in het weekend van 16-17 en 23-24 maart.

Organiseer ook jij een kleine of grote actie rond zwerfvuil? Surf naar de website van Mooimakers, registreer je actie en vraag materiaal aan. Alvast bedankt voor je inzet!

INFO: duurzaamheid@kalmthout.be, 03 620 22 64

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook18
Twitter
Follow Me
Tweet