Laatste nieuws:
Demi Balemans finaliste Miss Wellness Beauty
©EPPHOTOGRAPHY276

Demi Balemans finaliste Miss Wellness Beauty

Miss Wellness Beauty is een jaarlijkse verkiezing. Voorwaarde is dat deelneemsters gediplomeerd kapster of schoonheidsspecialiste zijn. De winnares zal een jaar lang ambassadrice zijn en de schoonheids- en welness sector van België vertegenwoordigen. Demi Balemans (23) is gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij werd gevraagd mee te doen en behoort nu tot de finalisten.

Demi Balemans finaliste Miss Wellness Beauty
©EPPHOTOGRAPHY276
Videoclip schlagerzanger Torsten

“Afgelopen zomer vroeg een fotograaf, Guido De Meijer, me of ik mee wilde doen aan een videoclip van schlagerzanger Torsten,” vertelt Demi. We kenden Guido al van de fotosessies die hij maakte van mijn moeder, Martine de Weerdt, voor de covers van haar erotische thrillers. Patrick Matthys, de organisator van Miss Welness Beauty, was bij die opnames aanwezig. Hij had vijf meisjes bij zich, die vorig jaar aan de verkiezingen hadden meegedaan. Patrick vroeg of ik aan de verkiezingen wilde deelnemen. Ik heb de opleiding voor schoonheidsspecialiste gedaan, dus voldeed aan die eis.”

Demi Balemans finaliste Miss Wellness Beauty
©@Focus 4 Memories
Top Model Europe

“Het was namelijk ter sprake gekomen dat ik had meegedaan aan ‘Top Model Europe’. Daar waren toen 10.000 deelnemers en ik ben tot de derde ronde geraakt. Patrick is een heel sympathieke man en de meisjes die hij bij zich had, spraken ook zeer positief over hem. Patrick vond dat ik er goed uitzag en een goede babbel had. Dat waren redenen voor mij om mee te doen. Je verbreedt daarmee namelijk ook je kennis en vaardigheden. Je doet workshops en krijgt informatie over de diverse bedrijven in de schoonheidssector.”

Het gaat om uitstraling en innerlijk

“Op 19 november 2019 ging ik naar de preselectie en daar werd me gezegd dat ik finaliste was. Er waren tachtig deelnemers en achttien gingen door naar de finale. We kregen mediatrainingen, styling, coaching, teambuildingspelletjes, … We hebben een ‘shooting dag’ gehad voor onze affiches en flyers en binnenkort hebben we een workshop van de hoofdsponsors. Het aansturend team zorgt voor een goede, onderlinge verstandhouding en dat er geen plaats is voor jaloezie en roddel. Dat wordt absoluut niet getolereerd! Deelneemsters hoeven ook niet superslank te zijn of een minimumlengte te hebben. Het gaat niet alleen om uitstraling, het innerlijk is namelijk net zo belangrijk, net als je karakter. Dat zijn de dingen die er hier toe doen.”

Demi Balemans finaliste Miss Wellness Beauty
©Davy Van Loon
Intensieve trainingen

“26 maart gaan we naar Turkije. Daar krijgen we choreografie training, fotoshoots, we moeten een examen afleggen en zullen er teambuilding doen. Aan al deze activiteiten zijn natuurlijk kosten verbonden en een van de eisen is dan ook dat we actief op zoek gaan naar sponsors. Sponsors kunnen dan aanspraak maken op een sponsorpakket en die kunnen, afhankelijk van het sponsorbedrag. zeer luxueus zijn.”

Demi Balemans finaliste Miss Wellness Beauty
©FotoPe
Verkiezingen in Antwerpen

“De verkiezingen zijn op 26 april in Hilton Antwerpen. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van hoofdsponsors, namelijk D’Azur, Utsukusy, XCLSV jewelry by Voss, Bat.O.Blue en het comité van Patrick Matthijs. Volgend jaar zijn er nieuwe verkiezingen en alle leuke meiden die in het bezit zijn van het diploma kapster of schoonheidsspecialiste kunnen zich het hele jaar door inschrijven via de website van Miss Wellness Beauty. Een aanrader, want het is echt heel leuk om hier aan mee te doen. Het wordt geweldig georganiseerd, de sfeer is super, het is gewoon een klasse evenement op alle vlakken. Ik ben heel blij en trots dat ik hier voor geselecteerd ben!”

Help jij Demi ook naar de finale? Stem dan op haar en sms MWB 13 naar nummer 6630 (€1,- per bericht). Je kan net zoveel sms’jes sturen als je wilt!

NN

Facebook299
Twitter
Follow Me
Tweet