Laatste nieuws:
Dag van de kinderbegeleider

Dag van de kinderbegeleider

12 oktober: dé feestdag voor onze kinderbegeleiders. Het ideale moment om de mensen die dagelijks met een groot hart met onze kinderen bezig zijn te bedanken voor hun inzet. Zij maken van de opvang een warm en knus oord waar ieder kind belangrijk is.

Haast constant delen kinderbegeleiders pluimen uit aan de kinderen: “Wat leuk dat jij al zelf je veters knoopt”, “Hier, een knuffel en een kus omdat je zo je best hebt gedaan met tekenen” of “Wauw, hoe knap dat je Wouter hielp met zijn druifjes.”

Op deze bijzondere dag mogen de kinderbegeleiders zelf eens bedolven worden onder de complimentjes, toch? (Groot-)ouders en kinderen kunnen ze volop verrassen met enkele toffe woordjes die ze kwijt kunnen op de complimentenkaartjes. Een toffe tekening of knap knutselwerkje mag natuurlijk steeds.

Misschien zijn er wel mama’s of papa’s die iets lekker kunnen bakken voor de kinderbegeleiders. Of planten ze een heuse complimentenboom aan de inkom, of schrijven ze een tof lied, of … Geen idee is te gek om deze dag volop te benutten om de Kinderbegeleiders een warm complimentje te geven!

Meer info
Dienst Welzijn – 03 690 46 14 – welzijn@wuustwezel.be

Bijlage:
dag_van_de_kinderbegeleider.pdf

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook31
Twitter
Follow Me
Tweet