Laatste nieuws:
Brioso Travels - Tanja Maas en Eric Dullens - Bootreizen in Griekenland

Tanja Maas en Eric Dullens verzorgen jouw unieke bootreis in Griekenland

Als je aan Griekenland denkt, denk je aan zon, zee en prachtige stranden. Bij Tanja Maas en Eric Dullens komt daar nog een vierde factor bij, namelijk rust. Ze hebben een passie voor boten en met hun eigen boot hebben ze heel de Middellandse Zee verkend, maar hun grote favoriet is Griekenland.

Brioso - Tanja Maas en Eric Dullens verzorgen jouw unieke bootreis in Griekenland - Foto 2

Varen door Griekse wateren

“Al tien jaar varen we met onze boot door de Griekse wateren,” vertelt Tanja. “Het heldere zeewater, de ontelbare eilandjes en baaien, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen die je overal ontmoet, daar genieten we enorm van. Een paar jaar terug leek het ons leuk om gasten mee te laten genieten van al dat moois en dat idee begon vaste vormen aan te nemen.”

Brioso - Tanja Maas en Eric Dullens verzorgen jouw unieke bootreis in Griekenland - Foto 4

Brioso Travels

Ondertussen is Brioso Travels een feit. “Nu gaan we met onze boot Brioso onvergetelijke en exclusieve privécruises van zeven dagen door de Ionische Zee organiseren,” vult Eric aan. “Het vertrekpunt zal Preveza zijn, dat ligt op het vasteland en er gaan rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol naartoe. De vlucht duurt ongeveer drie uur en de haven is drie kilometer van het vliegveld, waar we onze reizigers ophalen. Tijdens de cruise wordt elke dag een ander eiland aangedaan. Schipper Eric weet de afgelegen baaien met het kristalheldere water te vinden waar je kan zwemmen, of gewoon relaxen en genieten van de natuurlijke pracht.”

Brioso - Tanja Maas en Eric Dullens verzorgen jouw unieke bootreis in Griekenland - Foto 8

Pittoresk dorpje

“ ‘s Avonds wordt er aangemeerd in een haven of ankert men in een baai. Dit altijd in de buurt van een pittoresk dorpje, waar de gasten kunnen genieten van de lokale tavernes en de Griekse sfeer. De vakantie is, buiten lekker ontspannen, een perfecte mix van activiteiten, avontuur, cultuur en luxe. De route kan, afhankelijk van het weer, iets afwijken en ook aangepast worden naar de wensen van onze gasten.”

Brioso - Tanja Maas en Eric Dullens verzorgen jouw unieke bootreis in Griekenland - Foto 10

Onvergetelijke ervaring

“Er is ruimte voor twee bevriende koppels, maar gewoon privé als één koppel is natuurlijk ook perfect mogelijk. Het zou de ideale huwelijksreis kunnen zijn! We willen de mensen een onvergetelijke ervaring bieden en kennis laten maken met het mooie, historische Griekenland. In augustus en september zullen we onze eerste reizen maken en vanaf volgend jaar organiseren we de cruises van juni tot en met september, waar nu al voor geboekt kan worden.”

www.briosotravels.be
Facebook
Instagram

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook35
Twitter
Follow Me
Tweet