Laatste nieuws:
Brandweer nog bezig smeulend materiaal te blussen

Brandweer nog bezig smeulend materiaal te blussen

Vandaag haalt de brandweer de loods bij Papier Michel verder leeg om het smeulend materiaal nog verder te blussen. Het gaat om 2000 ton papier.

Die werken duren nog een hele tijd. De toegang tot de KMO-zone Bosduin aan papier Michel is enkel mogelijk voor verkeer naar Helleven. Voor zwaar vrachtvervoer opent de politie de toegang ieder uur. Dat gedurende maximaal 10 minuten. Leveranciers nemen best eerst contact op met hun klant om de leveringen juist te plannen.

De toegang voor al het andere verkeer tot de KMO-zone verloopt – ook voor fietsers – via de parking van Renaultgarage Van Trier.
Je verlaat de KMO-zone via de Franse Weg richting Heikantstraat (Restaurant Den Bosduin). Dat deel van de Franse Weg is enkelrichting naar de Heikantstraat toe én je mag er maximaal 30 km/u. Fietsers mogen die weg in twee richtingen gebruiken.
De politiezone Grens regelt het verkeer aan de toegang én uitgang. We vragen iedereen om voorzichtig te zijn en de aanwijzingen te volgen.
Het recyclagepark blijft vandaag gesloten. Op de Brasschaatsteenweg geldt een snelheidsbeperking van 30 km/u van aan de Franse Weg tot aan de rotonde aan de Heikantstraat.

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook58
Twitter
Follow Me
Tweet