Laatste nieuws:
Avond- en nachtafsluitingen tussen knooppunt Princeville en afrit Etten-Leur-West Vosdonk

Avond- en nachtafsluitingen tussen knooppunt Princeville en afrit Etten-Leur-West/Vosdonk

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelweg A58. Hierdoor is de A58 van maandag 25 november tot vrijdag 29 november afgesloten tussen knooppunt Princeville en afrit (19) Etten-Leur-West/Vosdonk in de richting van Roosendaal. De afsluitingen zijn van 21.00 uur ‘s avonds tot de volgende ochtend 05.00 uur.

De tussenliggende op- en afritten zijn ook afgesloten, evenals parkeerplaats/verzorgingsplaats Bremberg met het aangrenzende tankstation. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen A58

De snelweg A58 is tussen knooppunt Princeville en oprit (19) Etten-Leur-West/ Vosdonk richting Roosendaal afgesloten op de volgende locaties:
-verbindingsweg A16/A58 komende vanuit België
-verbindingsweg A16/A58 komende vanuit Dordrecht
-op- en afrit (16) Breda van de A58
-parkeerplaats/verzorgingsplaats Bremberg met aangrenzend tankstation
-op- en afrit (18) Etten-Leur van de A58
-afrit (19) Etten-Leur-West/Vosdonk van de A58

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaam

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden.

Bron: Rijkswaterstaat
Foto: ©Google Street View

Facebook16
Twitter
Follow Me
Tweet