Laatste nieuws:
Autodelen in Essen met Cambio

Autodelen in Essen met Cambio

Samen met partner Cambio stapt Essen in het systeem van autodelen. Twee elektrische wagens staan vanaf half januari voor je klaar in de Spoorwegstraat en aan de parking van de Heuvelhal.

Wie bij Cambio aangesloten is, kan een wagen reserveren voor de periode dat je er één wil, op het moment dat je het best uitkomt. Rij je minder dan 11.000 kilometer per jaar? Dan bespaar je al gauw enkele honderden tot duizenden euro’s. Tot eind februari is de instapkost van 35 euro voor Essenaren gratis. De kortingscode is: ESSENDEELT24.

Geen zorgen

Van de wagens zelf (onderhoud, keuring, administratie, …) hoef je je niets aan te trekken, Cambio zorgt voor alles. Kortom: ideaal voor wie geen wagen heeft en er af en toe eentje nodig heeft, of als alternatief voor de vaak minder gebruikte tweede wagen.

Heuvelhal tijdelijke locatie

De parking van de Heuvelhal is een tijdelijke locatie voor een van de twee elektrische wagens. Zodra de laadpaal aan de kerk van Essen-Centrum gekeurd is, zal de auto daar komen te staan.

Infosessie op 6 februari

Wil je alles weten over het deelsysteem of ben je gewoon nieuwsgierig, schrijf je dan via cambio.be/essen in voor de gratis en vrijblijvende infosessie op dinsdag 6 februari om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Bron: gemeente Essen
Foto: Pixabay

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet