Laatste nieuws:
Alle Leerlingen Lagere School College Essen weer aanwezig na corona-tijd - (c) Noordernieuws 2020 - HDB_1326u70-2

Alle leerlingen voor het eerst weer aanwezig op Lagere School College Essen

Vandaag is de eerste dag dat alle leerlingen van de Lagere School College Essen allemaal weer aanwezig zijn. Tot grote vreugde van alle leerkrachten en natuurlijk de kinderen zelf.

We volgen alle veiligheidsnormen

“Vandaag is de eerste dag dat we er allemaal weer zijn”, zegt Geert Vandekeybus, directeur Lagere School College Essen. “Vanaf de eerste dag hebben we na aankondigingen van de minister meer leerlingen naar school laten komen. Vanzelfsprekend volgens de veiligheidsnormen en vanaf vandaag zijn alle kinderen er weer.”

Alle Leerlingen Lagere School College Essen weer aanwezig - corona-tijd - (c) Noordernieuws 2020 - HDB_1337

Respect voor de leerkrachten!

“Een school zonder of met weinig kinderen is het niet. Het is zalig ze allemaal weer te zien, maar we missen het knuffelen. Ook de kinderen waren keiblij om terug op school te kunnen zijn en hun vriendjes en vriendinnetjes te zien. De mannen van het 1ste en 2de leerjaar, die eerder waren begonnen, moesten aan de oudere leerlingen uitleggen hoe systeem werkt en wat de regels zijn. Alle leerkrachten blijven te allen tijde bij hun eigen klas, ook tijdens het speelkwartier. Buiten staan allemaal tafeltjes met zeep en reinigende gel, water en papieren handdoekjes. Zodat ze op elk moment hun handen kunnen reinigen. Er wordt nauwkeurig op toegezien dat de voorraad altijd aangevuld is. Chapeau voor alle gemotiveerde en gedreven leerkrachten. Het respect van de maatschappij kan niet groot genoeg zijn voor deze mensen!”

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook326
Twitter
Follow Me
Tweet