Agressieve man verstoort salsafeest

Agressieve man verstoort salsafeest

Zaterdagavond is een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden nadat hij een salsafeest in een café aan de Kerkstraat heeft verstoord. Hij wordt verdacht van mishandeling van twee mannen.

Het feest is al enige tijd aan de gang als de verdachte samen met een vriend de zaak binnenkomt. Hij gedraagt zich nogal amicaal en eist onmiddellijk veel ruimte op de dansvloer op. Daarbij duwt hij een man opzij. Deze spreekt hem direct aan op zijn gedrag, waarop de verdachte hem een kopstoot probeert te verkopen. Als omstanders de vechtende mannen uit elkaar hebben gehaald, wordt de verdachte met zijn kompaan uit de zaak verwijderd.

Bewusteloos

Buiten richt de agressieveling, die kennelijk flink onder invloed van alcohol is, zich op de man die hem heeft buitengezet en deelt opnieuw een kopstoot uit. Het slachtoffer valt bewusteloos op straat. Gasten van het feest bellen de politie en houden de aanvaller staande totdat deze is gearriveerd. Na zijn aanhouding is de verdachte voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast. Het slachtoffer is behandeld door een arts.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook25
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!