Laatste nieuws:
36ste toeristische trottinettentocht op zondag 28 mei

36ste toeristische trottinettentocht op zondag 28 mei

Reeds meer dan 30 jaar was dit een succesrijke en ludieke gebeurtenis en die traditie willen wij uiteraard zeker verder zetten tot een jaarlijks wederkerende in het oog springende, sportieve activiteit.Wij komen bijeen in de Mastenhoeve om 6 uur voor de inschrijvingen. Omstreeks 6.30 uur vertrek met de autobus naar Baal (Tremelo). Aldaar start onze tocht dit jaar om 8 uur. We rijden via Booischot, Herenthout, Nijlen, Zandhoven, Schilde, Schoten en Brasschaat. Onze aankomst is terug te voorzien omstreeks 18 uur in de Mastenhoeve, Kapelsestraat te Kapellen. Een tocht van meer dan 80 km.

De deelnemers rijden met een trottinet van de organisatie of eigen trottinet. Uiteraard zijn er de nodige stops voorzien met het nodige eten en drank om deze tocht af te maken. Bij aankomst wordt er een warme maaltijd aangeboden en kunnen de deelnemers zich verfrissen met een aangename douche.

Het hele gebeuren wordt gesteund door plaatselijke handelaars, het gemeentebestuur van Kapellen en diverse sponsors van buiten de gemeente. Voor deze prestatie schenkt het gemeentebestuur van Kapellen dan ook een groepsfoto aan elke deelnemer die de tocht uitrijdt. Wij nodigen u graag uit om de aankomst van deze sfeervolle happening mee te maken.

Meer info kan je vinden via www.trottinettepret.be

Bron: Gemeente Kapellen
Foto: PixaBay

Facebook14
Twitter
Follow Me
Tweet