Laatste nieuws:
Nieuwe fase werken Hoogboomsteenweg

Nieuwe fase werken Hoogboomsteenweg

De werken aan het nieuwe fietspad op de Hoogboomsteenweg in Kapellen zijn volop aan de gang. Voor de aanleg van het nieuwe fietspad moeten er ook aanpassingswerken gebeuren ter hoogte van het kruispunt Hoogboomsteenweg en Koningin Astridlaan. Dit heeft gevolgen voor de lokale verkeerscirculatie.

De Koningin Astridlaan zal vanaf maandag 11 september na 9.00 uur afgesloten worden ter hoogte van de Hoogboomsteenweg en dit tot en met vrijdag 29 september. Er wordt een omleiding voorzien via de Rubensheide en de Oude Bergsebaan richting Antwerpsesteenweg. Het verkeer afkomstig van de Antwerpsesteenweg wordt omgeleid via de Lucien Bevernagestraat en Rubensheide. Voor fietsers en voetgangers blijft er een veilige doorgang vanuit de Koningin Astridlaan naar de Jagersdreef en omgekeerd. Vanaf zaterdag 30 september wordt de Koningin Astridlaan terug bereikbaar via de Hoogboomsteenweg.

Jagersdreef opnieuw bereikbaar

De gewijzigde verkeerssituatie die nu van toepassing is in de Jagersdreef, zal vanaf maandag 11 september na 9.00 uur worden opgeheven. Het éénrichtingsverkeer kan dan opnieuw van de Hoogboomsteenweg de Jagersdreef inrijden. Verkeer vanuit de Jagersdreef dat naar de Hoogboomsteenweg wenst te rijden, zal via de Valkenlaan en Antwerpsesteenweg worden omgeleid.

MLH

Facebook19
Twitter
Follow Me
Tweet