Man en vrouw gewond na gewelddadige beroving

Man en vrouw gewond na gewelddadige beroving

Begin van de nacht, maandag 28 oktober zijn een man en een vrouw gewond geraakt nadat ze met een slagwapen werden mishandeld en beroofd. De slachtoffers zijn naar een ziekenhuis overgebracht. De daders zijn ervandoor gegaan. De politie doet verder onderzoek en vraagt getuigen om informatie.

Bewusteloos geslagen

Rond middernacht werden de slachtoffers op de Rucphensebaan belaagd door twee daders. De vrouw werd hierbij met vermoedelijk een slagwapen geslagen. Zij raakte hierdoor bewusteloos. De man probeerde de daders tegen te houden maar kwam hierbij ten val en werd ook geslagen en ook hij raakte gewond. De daders zijn er met een tas vandoor gegaan. Ze renden weg in de richting van de Diamantdijk. De slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Signalement

Na de melding zijn meerdere politie-eenheden meteen in de omgeving van ‘ de Dijken’ uitgebreid gezocht naar de daders, maar hebben deze niet meer aangetroffen. Het gaat om twee jonge mannen ongeveer 1 m 85 lang met een sportief postuur. Ze droegen allebei een zwarte jas met een bontkraag en een zwarte joggingbroek. Was u getuige van de beroving? Weet u wie deze twee jongemannen zijn of heeft u mogelijk camerabeelden waarop mogelijk te zien zijn? Laat het ons weten. U kunt tips doorgeven via 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook79
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!